Info

Blog ten poświęcony jest zdrowemu i aktywnemu życiu. Jest to miejsce w którym umieszczam informacje i ciekawostki o odżywianiu, kulturystyce, sztukach/sportach walki, tradycyjnych sportach, medycynie (także tej naturalnej) oraz wielu innych.

Mam na imię Hubert. Moim jedynym i wyłącznym celem jest prezentowanie wysokiej jakości informacji poprawiających nasze szeroko rozumiane zdrowie, siłę, kondycję i sylwetkę, umożliwiającym długie i szczęśliwe życie bez chorób. Wszystko co tu znajdziesz jest mixem mojego osobistego doświadczenia, przeczytanej literatury i stron internetowych. Długo szukałem strony o podobnej tematyce, wreszcie zdecydowałem się założyć własną.

Zamieszczam tu jedynie informacje sprawdzone na sobie lub w które wierzę, że są prawdziwe – nie jestem naukowcem, nie mam możliwości sprawdzenia wielu rzeczy eksperymentalnie; również dostęp do oryginalnych wyników badań jest ograniczony. To, że coś działa dla mnie lub kogoś innego, nie znaczy że nadaje się dla Ciebie. Uważam, że ważne jest zdobywanie informacji z wielu niezależnych źródeł i dziedzin, wybieranie z nich najlepszych rzeczy, łączenie i dostosowywanie tego do siebie.

Wszystkie wyrażone w tym blogu opinie należą tylko i wyłącznie do autora oraz nie mogą w żadnym wypadku być uznawane za wiążące i ważne medyczne oświadczenia. Stosować tylko na własne ryzyko!

1 komentarz Add your own

  • 1. Tomek  |  16 marca 2015 o 6:21 pm

    Witam. Proszę o kontakt na maila, bardzo spodobał mi się sposób pisania bloga, chciałbym zapytać o dietę.

    Odpowiedz

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d blogerów lubi to: